Menu

Trænerlounge

Velkommen til Ikast FC Trænerlounge

Trænerloungen tilhører Ikast FC og deres trænere. Det er blevet til ved hjælp af frivilligt arbejde fra nogle af klubbens egne trænere og ledere, og i samarbejde med nogle super gode sponsorere som ses nederst på siden. Det lange lækre plankebord er leveret af Lignas og sofaen er leveret DK Company. Den nye gulv var nødvendigt, og blev leveret af Ege. Tømrerkompagniet har opsat pokalhylder, og har leveret og monteret det nye dør- og vinduesparti der giver rummet godt gennemsyn.

Trænerloungen er stedet hvor der man kan mødes på tværs af afdelingerne og kan hygge, nørde og meget andet.

Loungen er frit tilgængelig for alle trænere, og vi håber at alle vil gøre brug og drage nytte af den. 

Trænerloungen er indrettet med langt mødebord med tilhørende stole, sofagruppe, stort TV med ChromeCast hvortil alle med en telefon eller computer kan logge på. Således kan TV bruges som projektor ved Powerpointvisning, eller en fodboldkamp kan streames.

Loungen har i øvrigt sin egen googlekonto med tilhørende Gmail: IkastFCLounge@gmail.com

Da lokalet er Ikast FC’s er det også Ikast FC og i/vi trænere der skal værAne om rummet og sørge for at det altid forlades i en stand så det kan bruges af den næste. Så ryd altid op efter dig selv.

Officielle retningslinjer for rummet følger!

Trænerloungen kan også bookes til afdelingerne, trænermøder bestyrelsesmøder eller andet. Til formålet har vi oprettet en fælles bookingkalender som er meget simpel at anvende. 

Ikast FC Trænerlounge Bookingkalender (LINK)

Vi håber at loungen vil blive til gavn for os alle, og gøre det endnu mere attraktivt at være træner og frivillig i klubben. 

Forza Ikast FC

Luk