Børneudviklingstræner

For at blive DBU Børneklub skal der tilknyttes en børneudviklingstræner.

I Ikast FC har vi tilknyttet 2 Mikrokonsulenter som varetager denne opgave.

Lars Jeppesen har knap 25 års erfaring i klubben, og startede som ungtræner da han selv var ungsenior dengang klubben hed Ikast FS. Igennem mange år har han trænet ungdomsfodbold fra U12 til U16. Men sidste sommer fik klubben ham overbevist om, at han var den helt rigtige til at varetage jobbet som mikrokonsulent for de yngste i klubben. Lars har den rigtige legende tilgang til fodboldspillet og til træningerne. Derfor er han det perfekte match til rollen som mikrokonsulent.

Martin Risbjerg Damsgaard har knap så mange års erfaring, men har alligevel været træner siden 2013. Samtidig har han været en del af sportsudvalget og bestyrelsen de seneste par år. Han er ligeledes initiativtager til at Ikast FC skal blive en DBU Børneklub. Martin er en trænertype der godt kan lide ordentlighed og styr på tingene på og udenfor kridtstregerne.

Begge 2 er i øvrigt årgang 1980 og har endda spillet sammen på Ikast FS´s bedste ynglingehold tilbage i 1997, hvor holdet faktisk blev nr. 2 i Danmark. De kender derfor hinanden ingående hvilket mikro- og børnefodbolden i Ikast FC nok skal få gavn af.