Menu

Velkommen Drenge/Piger U11-U14

Velkommen til Ikast FC Drenge/Piger U11-U14 

Børnene er blevet ældre. Den gode træning og fodboldopdragelse gennem mikrotiden med 3-mands og 5-mandsfodbold, skal nu bevise at vi er blevet så dygtige at vi nu er klar til at lære og mestre at spille på større baner. De første år på 8-mandsbanen og senere i U13 på 11-mandsbanen og det færdige spil. 

Ikast FC´s sportslige målsætning for Drenge/Piger består af 3 delmålsætninger som gælder uanset hvilken årgang man spiller i.

De 3 hovedmålsætninger og de underliggende delmål kan du læse mere om her på siden via ovenstående link 

Fodbold skal stadig være en leg, men i takt med at børnene nu er blevet ældre sætter trænerne større krav til børnenes træningsparathedVi tror på at vores spillere primært kommer for at lære og dygtiggøre sig i fodbolden, og vi tror på at det også går hånd i hånd med at have det sjovt med sine kammerater. Vores engagerede trænere er i de yngste årgange stadig forældretrænere suppleret med ungtrænere. For de ældste årgange tilbyder klubben ansatte trænere med større erfaring og DBU-trænerlicenser.  

Vores trænerteams bakkes op af vores konsulent Morten Jokumsen, som sammen med de enkelte trænerteams har ansvaret for udviklingen i de enkelte årgange. 

Ud over vores træning vægter vi også de sociale aspekter ved fodbolden. I hver afdeling har Ikast FC en engageret afdelingsleder, der sammen med resten af forældregruppen, har fokus på sociale arrangementer i afdelingerne, og eventuelt også på tværs af afdelingerne. 

Hvis DU har lyst til at gå til fodbold så tag enten fat i vores konsulenter eller gå direkte til de trænerteams der passer til din årgang. Find den enkelte årgang i rullemenuerne under Drenge/Piger U11-U14. 

Sportslig hilsen  

Ikast FC 

Luk