Menu

Indlæg fra Michael Sørensen, Formand Ikast FC

image Året der gik 2022
14. december 2022 kl. 18:47
Året 2022

Kære medlemmer, forældre, trænere og ledere.

Med Corona'ens tilbagetog, som således har givet os en mere almindelig fodboldsæson, slutter vi året 2022 af i en bedre form, end både vores VM landshold, og måske også Christiansborg, som naturligvis er helt op til den enkelte at vurdere.

Jeg håber, vi som klub, ikke har mistet troværdigheden, og har overholdt de ønsker og muligheder,  I som brugere af vores klub,  mener skal være lig med det, en fodboldklub skal tilbyde.

Vi ønsker fortsat, at få mange gode trænere påsat de enkelte årgange.

Vi ønsker at udvikle vores trænerspire-koncept, som er alt afgørende både på kort og lang sigt for en klub af vores størrelse.

Vi ønsker i 2024 at stå med et anlæg, der overstiger, hvad andre klubber kan tilbyde en lignende fodboldklub med 800 medlemmer.

Vi ønsker at være handlingsparate i vores dialog med alle brugere af anlægget, hvor vi i samarbejde med IFS, FCM, ISI, Guldminen, SGU og Ikast-Brande Kommune, udvikler - uden at vi mister vores egne IFC værdier.

Vi lover at se mulighederne og ikke begrænsningerne for vores klubs medlemmer, uanset om vi taler semi-elite eller bredde.

Vores bestyrelsesmedlemmer kan jeg kun rose for et kæmpe arbejde, på både den sportslige del og andre nødvendige klub opgaver.

De ulønnede medlemmer løser kæmpe opgaver i klubben og på MCH Arena, og vi fik Ikast Cup i gang igen med kæmpe succes, hvor både gamle, som nye fodboldelskere, sagde ja til at fortsætte med at løse opgaver før og under stævnet.

De sidste 5 år har vores Sportsudvalg løst store og små opgaver, med den rette mængde engagement, og lagt timer, som jeg ikke er sikker på, alle har forståelse for. At gøre alle hold, spillere og forældre tilfredse med netop det tilbud vi kan skaffe, ved vi er en udfordring.

Vi henstiller til det tempo, der ønskes, men I skal være klar over, at lang de fleste midler bliver skubbet i jeres retning, dog uden at der tages risiko med økonomien og hvad der ellers i øvrigt er rimeligt.

Opgaver i 2023 for Ikast FC.

  1. Afdække mulighederne for et samarbejde med FCM i U13-14-15, hvor vi håber at lykkes med ansættelse af elite træner, som naturligvis varetager Ikast FC spillere og værdier i den enkelte årgang.
  2. Udviklingen i Sportscenter Ikast, hvor vi som forening, har et medansvar for, at vi på lang sigt har et centertilbud, som passer til hele anlæggets brugere.
  3. Større samarbejde med andre foreninger under IFS stjernen (sammen er vi stærkest)
  4. Optimering af bane 15-16-17, som er den tidligere drivning range på ISI, som i 2023 skal blive til græsbaner til glæde for IFC.

Så vi har travlt hos Ikast FC, men håber, I som familie får benyttet december og julen til at hygge, og for en stund glemme træningen, med mere fokus på jeres familier.

God Jul

Michael Sørensen

Formanden for Ikast FC.

Luk